Warning: A non-numeric value encountered in /data/www/uhrak.eu/www.uhrak.eu/wordpress/wp-content/themes/centilium/header.php on line 242

Rok 2020

Nějak nám to uteklo a na stránkách nic moc nepřibylo. Stává se. Všichni vidí, že rok 2020 je tak trochu dost divným rokem.
Ale co máme nového? Všichni máme po koroně. Někdo horší průběh, někdo lepší. První byla Domča s Alexem ještě v březnu a poslední Maťa někdy v listopadu. My s Evou jsme to chytli na pohřbu mého táty na začátku října. Je to ale sviňa chřipečka. Každý si neseme nějaký ten zbytek. Já třeba na vánoce dostal pásový opar…
Fuck corona!!!
A když tu máme poslední předcházející příspěvek o CB anténách, co mám nového v tomto směru?
No pořídil jsem si DMR stanici a jelikož to mám na převaděč trochu „za kopec“, následoval hotspot. Jeden domů a obratem jeden do auta a na cesty. Tím pádem jsem skoro téměř stále ONLINE na TG2311 a jiných.
Dál jsem rozchodil piaware sledování letadel v mém okolí. Je to takový malý soukromý flightradar. Ten se dá najít na TOMTO LINKU. A jelikož jsem dost často na cestách, zadovážil jsem si i druhý, cestovní… Na ten ale link nedám.
Ale otočme list a hurá do dalšího roku.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *