Warning: A non-numeric value encountered in /data/www/uhrak.eu/www.uhrak.eu/wordpress/wp-content/themes/centilium/header.php on line 242

WOL – perný týden

Zvu Vás na můj 237.týden. Už 236 týdnů jsem si říkal, že bych jeden celý mohl nafotit telefonem. Dokonce jsem to párkrát i zkusil, ale vždycky mě to přestalo bavit a dofotil jsem jej zrcadlovkou. Až do této soboty, kdy jsem začal fotit týden, v kterém jsem dokončil přestavbu a úklid obýváku. Neděle patřila grilovačce a posezení se sousedy a nastartovala opravdu velmi náročný týden, co se týče ponocování, alkoholu, sportu atd.
Pondělí si užívám nové velké televize a spát jdu dlouho po půlnoci. Úterý jedu k rodičům a zakončuji grilováním stejků u sestry, kam kolem 11 noční přichází soused a sedíme do 2. ranní.
Středa by měla být odlehčená, ale scházejí se mi akce jedna za druhou. Nejdřív přijde Jirka a dáme si tři piva. Utíkám od něj, protože mám už dříve domluvené „gulážž hodnotící pivo“ s Kasom a Ferom. Dám si dvě piva a žádám Evu, aby si mě vyzdvihla, když půjde s práce. Jenže co čert nechce, po cestě potkáváme známé a kamarády a zakončujeme den v třetí hospodě s dalším pivem. Čtvrtek je volno a je cestovní, jelikož jedeme na Mistrovství Slovenska klubových družstev. Dnes máme cvičné kolo a prvních over100 a 13,5km v nohách. Končíme u Rola na chatce u degustace otevřených skleněných lahví. Pátek začíná Mistrovství a dalších over100 + 13,5km. Po včerejší dohodě nakupujeme plno ginu, bereme doktora a den zakončujeme zase u Rola a Milady na grilovačce. Opět velmi povedený den a večer. Ještě s doktorem čekáme na půlnoc, protože o půlnoci má Jirka narozeniny. Jak říkám… perný týden.

A to ještě není u konce.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *